Sorgeix en el moment en què es troben la inquietud per dissenyar, i les ganes de materialitzar un sentiment. La idea arriba treballant, la idea es treballa, molt, fins que un matí et sorprens de veure que s'ha fet realitat. I aquell dia... Oh! Però si segueixes treballant!

 

Quan la imatge personal està en harmonia amb el nostre cor, se'ns accentúa la bellesa. Un bon complement, quelcom que fem nostre, reforá la nostra pròpia personalitat. My Land Love és un concepte de joia i complement que evoca pertinença, identitat, moments feliços, records i somnis. És un toc de sensibilitat personal. 

 

My Land Love és un projecte dinàmic i compartit. És tan gran com racons de felicitat existeixin per tu. No podem pintar-los tots en un sol dia, i a més, què sabem nosaltres dels teus rancons? Per això està pensat perquè puguis sol·licitar també les peces que no trobis al catàleg. 

 

My Land Love vol ser global, arribar a diferents tipus de persones i aportar a la seva personalitat. Per això oferim diferents gammes de productes i ens ajustem en preu. 

 

 My Land Love comparteix il·lusió i et convida a compartir-la en el seu mur, dedicat a tots/es. Encantats de conèixer-te.

 

Have a nice day! Be happy!

Estiguem a prop o lluny, sempre hi ha un lloc que sentim més nostre. Descobreix la nostra aventura!

Read more
  1. Deixans el teu e-mail i t'informarem de les novetats
  2. Email obligatorio